Passie voor poeders

Wij streven naar bovengemiddelde klanttevredenheid en langdurige relaties. De samenwerking met U als klant zien wij als een partnership, we gaan verder dan alleen het leveren van machines, we denken mee aan slimme, innovatieve oplossingen.

Kortom:

Sharing knowledge to innovate

Producten & diensten

Advisering

Graag komen we met u in contact om uw specifieke wensen te bespreken. Vanuit onze brede kennis en ervaring op het gebied van poeder processen zoeken we naar de oplossing, die het beste bij uw situatie past qua techniek, maar zeker ook qua budget.

(Pre) Engineering

Wij beschikken over eigen teken – en engineeringscapaciteit. Daarnaast kunnen we op basis van een samenwerkingsverband bij grotere projecten beschikken over meerdere ervaren tekenaars en/of projectleiders.

Componenten

U kunt bij ons terecht voor de levering van machines van onze exclusieve vertegenwoordigingen, maar ook voor andere apparatuur en maatwerk kunt u bij ons terecht.

Turn key projecten

Naast het leveren van machines, zijn we ook sterk in het uitvoeren van Turn key projecten. We voeren het complete projectmanagement, in nauwe samenwerking met u, voor u uit.

Reserve onderdelen

Wij leveren uit voorraad diverse reserveonderdelen. Indien gewenst kunnen we ook de installatie van deze onderdelen verzorgen. Onze vakkundige monteurs staan voor u klaar.

Service & onderhoud

Wij werken met gekwalificeerde monteurs voor de montage, service, onderhoud en revisie van nieuwe en bestaande machines en/of installaties.

Equipment lease

In samenwerking met leaseloket.nl van de Rabo dochter Lage Landen bieden wij u de mogelijkheid de door ons te leveren equipment te financieren middels een lease constructie.

Testfaciliteiten

Wij beschikken op onze locatie in Dronten over een eigen uitgebreide testfaciliteit. Uiteraard bent u van harte welkom om samen met ons u product(en) uitgebreid te testen.

Verhuur

Wij hebben diverse machines beschikbaar voor verhuur voor een korte of langere periode. Voor beschikbaarheid en tarieven, neem geheel vrijblijvend contact met ons op!